Руски следователи съобщиха, че са задържали съпружеска двойка по подозрение в

...
Руски следователи съобщиха, че са задържали съпружеска двойка по подозрение в
Коментари Харесай

В Русия задържаха двойка по подозрение в канибализъм

Руски следователи оповестиха, че са задържали съпружеска двойка по съмнение в ликвидиране на жена и изразходване на части от тялото й.

Руският следствен комитет в южния град Краснодар е арестувал 35-годишен мъж и брачната половинка му. Това се случило след като загубен мобилен телефон със фотоси бил предаден в милицията. Следователите считат, че мъжът е умъртвил жертвата на 8 септември при пиянска кавга на отдалечено място и след това я е нарязал на части в наличието на жена си. " След като направил закононарушението, мъжът се снимал с някои от частите на тялото на мъртвата жена с камерата на телефона си ", показват следователи, представени от БГНЕС.

Телефонът бил проследен до фамилията, което живеело в хостел до боен обект, където били открити части от човешко тяло в солен разтвор. В буркан за компоти била поставена длан на ръка. В кухнята на фамилията полицаите разкрили доста храна и замразени части месо с неразбираем генезис.

Мъжът твърдял, че е намерил останките в парка. Следователите ревизират и дали арестуваните лица няма да се окажат свързани и с други закононарушения.

През последните години милицията се е натъквала на многочислени случаи на канибализъм в Русия. През юни 2010 година трима бездомници получиха огромни присъди за убийството на мъж, от чието месо яли, а останалото продали на сергия за кебап в региона на Урал.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР